Novice

Nazaj

Kuhali smo krape

Včeraj je v Domu zelo dišalo. Neutrudna Darinka Tarman je našim stanovalcem demonstrirala,  kako se pripravijo slastni domači krapi

Začinjena sobotna večerja

Čeprav so se zunanje temperature spustile in kažejo na to, da bo v Kranjsko Goro kmalu prišla jesen, je bilo v naši avli prijetno toplo... 

Sejem treh dežel

Po uspešno izpeljanem dogodku smo svoje misli in čustva strnili v članku, ki ga prebirate...

Ogled košarkarske tekme

Če samo poskusimo strniti naše občutke po ogledu pripravljalne tekme v košarki na Jesenicah, bi zapisali takole: športni duh, navijaška vročica, polna dvorana, odlično razpoloženje in seveda...zaslužena zmaga !

Izdelovanje nakita

Ideja o uporabi ustvarjalnosti v terapevtske namene ni nova, saj so jo poznali že v prejšnjem stoletju  ( S. Freud ).

V ustvarjalnosti je velika terapevtska moč. Ko človek ustvarja, se sprosti, prevzame ga zadovoljstvo in pozabi na bolezen. Vse to pa ugodno in blagodejno vpliva na psihično in fizično počutje.

Izlet do Belopeških jezer

Okolje, v katerem živimo, nam ponuja obilo čudovitih izletnih točk.

Kam gremo pa tokrat, so spraševali naši stanovalci? Slikovita Belopeška jezera, nedotaknjena narava,  so bila prava izbira.

Otvoritev zunanjega fitnesa

Na vroče petkovo dopoldne smo svečano odprli zunanji fitnes za vse generacije, ki ga je financirala Občina Kranjska Gora. Na voljo je pet naprav, ki jih je postavilo podjetje MT Cvek.

Zaključna prireditev

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske nam je pripravila nepozabno zaključno prireditev v okviru projekta Mladi razveseljujemo starejše, ki je potekala v restavraciji Vitranc v Podkorenu.

Predavanje o čebelah

Sredino dopoldne je bilo poučno. Gospod Ciril Bertoncelj nam je predaval o čebelah in medenih izdelkih.

Stran 75 od 78 (Vseh vnosov: 780)

Dogodki

Uradni podatki