Novice

Nazaj

Stran 39 od 75 (Vseh vnosov: 746)

Terapevtski psi

Terapevtski psi

Vsi se zavedamo, da so živali del narave, ki v človeku prebujajo in osvetljujejo njegovo mehko, sočutno in čustveno plat. Živali čutijo z nami, na poseben način poskrbijo za nas in človeka nikoli ne pustijo na cedilu. So odlični družabniki in prvovrstni terapevti.

V Viharniku je dišalo

V Viharniku je dišalo

Vzdušje v Viharniku je bilo zelo ustvarjalno in dišalo je z vseh strani. Iz skupine Deseti brat se je širil vonj sivke, medtem ko je pritličje dišalo po sveže pečenem pecivu.

Veseli petek!

Ta veseli petek!

Druženje stanovalcev in zaposlenih ob kavici je potekalo na svežem zraku. 

Športna sreda

Športna sreda

Poletno sonce nas je privabilo v park, kjer se je odvijal turnir v kegljanju. 

Klepet z domačim pisateljem

Klepet z domačim pisateljem

Na literarnem večeru smo gostili zanimivega gospoda, ki je kljub temu, da je že upokojenec, še zelo aktiven. Gospod Franci Voga je domačin, ki je veliko svojega časa namenil razvoju turistične in kulturne dejavnosti v Mojstrani in na Dovjem.

Toscana

Toscana

V sliki in besedi smo se podali v deželo, kjer kraljujejo kamnite posesti obdane z vinogradi in do koder vodijo drevoredi  cipres. Ta pokrajina nas očara in popelje v pravljično deželo dobre hrane in vina – v Toscano.

Laos

Laos

Na tokratnem potopisnem predavanju smo se odpravili v deželo mogočne narave, pozabljenih gorskih plemen, budističnih templjev, riževih polj, kraškega sveta in med prijazne ter vedno nasmejane domačine, v Laos.

Presenečenje za našo stanovalko

Presenečenje za našo stanovalko

V življenju imamo ogromno vlog. Smo očetje, mame, prijatelji, tete, strici in še mnogo tega. Večinoma smo tudi zaposleni, ki več kot polovico svojega življenja preživimo v službi. In ni lepšega od tega  kot da v službo hodimo z veseljem. Naša stanovalka, gospa Ana je ena takih, ki je v službo hodila s srcem in dušo. Večkrat smo se že prepričali, da stari rek, da se dobro z dobrim vrača, zelo drži.

Stran 39 od 75 (Vseh vnosov: 746)

Dogodki

Uradni podatki