Novice

Nazaj

Izdelovanje velikonočnih butaric

Izdelovanje velikonočnih butaric

Pri nas smo že začeli z velikonočnimi običaji. Na skupini Severni sij je zadišalo po brinju, bršljanu in drugih naravnih materialih za sestavo velikonočnih butaric, ki jim v Kranjski Gori pravimo tudi prakelj.

Marčevska tombola

Marčevska tombola

Na tokratnem žrebanju številk sta imela največ sreče gospod Franc in gospod Jože, ki sta prejela praktične nagrade. Vsi ostali pa smo preživeli družabno in zabavno popoldne. 

Vabljeni na naslednji lov za srečnimi številkami v mesecu aprilu!
 

Potepanje po Antarktiki

Potepanje po Antarktiki

Sedaj, ko se zima počasi poslavlja iz naših krajev, smo z zanimanjem poslušali potopisno predavanje o najhladnješi celini na Zemlji. Pripovedoval nam je gospod France, za še bolj pristno pripovedovanje so bile slike prikazane na diapozitivih. 

Klavirski koncert

Klavirski koncert

S posebnim obiskom iz Nizozemske smo na skupini Deseti brat pripravili presenečenje za ljubitelje klasične glasbe. Mojster klavirja se nam je predstavil z različnimi skladbami. Stanovalci so ob spremljavi klavirja zapeli in pričarali čudovito vzdušje. 

Viharnikfest

Viharnikfest

V kolikor ste zadnjega februarja slučajno zašli v dom, ste bili priča čisto pravemu prazniku piva.

Pastirčki na obisku

Pastirčki na obisku

Z zavedanjem, da je medgeneracijsko druženje zelo pomembno in da mlajši razveseljujejo starejše in obratno, sodelujemo z vrtcem Kranjska Gora. 

Potopisno predavanje Vasi pod Triglavom

Potopisno predavanje Vasi pod Triglavom

Vedno nam je toplo pri srcu, ko se pogovarjamo o domačih krajih. Tokrat nam je gospa Trček prišla predstavit in pokazat čudovite fotografije okoliških vasi in vrhov. 

Februarska tombola

Februarska tombola

Srečne številke so tokrat nagrado prinesle gospodu Martinu in gospodu Janezu, ki sta se nagrade zelo razveselila. Ostali pa bodo počakali na novo priložnost, ki bo že prihodnji mesec. 

Stran 38 od 78 (Vseh vnosov: 780)

Dogodki

Uradni podatki