Podelitev certifikata kakovosti ISO 9001

9. avgust 2019

V našem domu se ves čas trudimo biti osredotočeni na naše stanovalce. Imamo sistematski pristop pri našem delu, stremimo k izboljšavam, odločamo se na podlagi dejstev. Če povzamemo: delamo, se učimo na napakah in se nenehno izboljšujemo. Zato smo se odločili uvesti sistem vodenja kakovosti ISO 9001.

Slavnostna podelitev je potekala v naši avli, kjer je vodja tehničnega oddelka certificiranja ga. Ines Hikl predala certifikat direktorici doma, gospe Karmen Romih.

Dogodek je bil poseben, saj smo vpletli vezi med starejšo in mlajšo generacijo. Svoj meh na harmoniki je razvlekel naš najmlajši udeleženec Val. Za kulturni program so pa poskrbele naše stanovalke in viharnica Irena, ki je z recitalom Pavčkove pesmi poudarila bistvo delovanja doma.

»Rišem, rišem ne dorišem. Rišite zato še vi, da skupaj pridemo do hiše, ki bo dom za vse ljudi.«

Najbolj uspešni bomo takrat, ko bomo vsi skupaj delali z roko v roki. Verige nikoli ne drži skupaj samo en člen, ampak več členov skupaj.

Ob zaključku je sledilo sladko presenečenje za naše stanovalce.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.