Novice

Nazaj

(: )

Kostanjev piknik

Kostanjev piknik

Letos smo prehiteli sv. Martina in nazdravili z moštom že malo prej. Naš kuhar Edi je poskrbel, da smo na mize dobili pečen kostanj. Vodja pralnice, gospa Anica, pa je spekla zelo okusno kostanjevo potico.

Pospravljanje pridelkov

Pospravljanje pridelkov

Tudi vreme je že pokazalo, da je v naše kraje prišla jesen. To je letni čas mnogih barv in čas, ko je potrebno z vrtov in polj pobrati pridelke.

Dan odprtih vrat sadovnjaka Resje

Dan odprtih vrat sadovnjaka Resje

Povabili so nas na Dan odprtih vrat sadovnjaka Resje, ki ga je priredila Kmetijsko gozdarska zadruga Sava z. o. o. Lesce. Povabilu smo se odzvali z dvema predstavnikoma stanovalcev, vodjo kuhinje in fizioterapevtko. 

Na Golico

Na Golico

Zvok harmonike, plesni koraki in prepevanje zimzelenih melodij so dvignili Viharnik na noge. Veselo je bilo na vseh skupinah, saj je harmonikar Jaka obiskal vse stanovalce. 

Tombola

Tombola!!!

Zmagovalca septembrske tombole sta bila gospa Sabina in gospod Igor.

Iskrene čestitke obema!

Festival tretjega življenjskega obdobja

Festival za tretje življenjsko obdobje je edinstvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi. Je prostor povezovanja, izmenjave idej in ustvarjanja, posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami.

Izlet v Radol`co

Izlet v Radol`co

Že lansko leto smo si zadali cilj, da letos obiščemo Linhartovo mesto, Radovljico.

Stran 40 od 78 (Vseh vnosov: 772)

Dogodki

Uradni podatki