Novice

Nazaj

(: )

Sladek skok v novo leto

Sladek skok v novo leto

Naši najmlajši prijatelji so v viharnikovo hišo prinesli obilo dobre volje in razigranosti. Podoživljali smo lepoto prazničnih dni in skupaj zavihali rokave ter spekli piškote.

Škratja pustolovščina

Škratja pustolovščina

Ko smo otroci, vidimo v odraslih nekaj izjemnega. Ko pa odrastemo, si včasih zaželimo, da bi bi bili vsaj za kakšen dan brezskrbni kot otrok.

Slavnostni zaključek leta

Ob zaključku leta

Svečano pogrnjene mize, soj sveč, dobra družba in kozarec rujnega. Vse to in še več smo imeli na slavnostnem zaključku leta. 

Božični bazar

Božični bazar

Danes je dopoldan minil v duhu hvaležnosti in zahval.

Miklavževanje

Miklavževanje

Slišati jih je bilo. Bili so glasni in strah zbujajoči. Še dobro, da sta pred njima hodila angelčka s prelepima obrazoma. Ja, bili so oni. Parklji, ki so pravo utelešenje zla, grozljivega videza in v otrocih vzbujajo strah. No, saj prav to je tudi njihova naloga, prestrašiti in kaznovati poredne otroke, je rekel eden izmed naših stanovalcev. Tisi, ki je hodil prvi v vrsti, pa je bil dobri mož, ki ga povezujemo z majhno skledo suhega sadja, Sveti Miklavž.

Voščilnice

Voščilnice

Decembrski čas. Toliko lepih želja, novih ciljev in voščil. 

Skok v december

Skok v december

Mnogi pravijo, da je mesec december najlepši mesec v letu. Je čas, ko se obrne zadnji list v knjigi tekočega leta hkrati pa se odpre nova, z novimi izzivi. 

Prižig lučk

Prižig lučk

Za vstop v čarobni december smo se zbrali v avli našega doma. Stanovalci so bili že dopoldan v pričakovanju popoldanskega dogodka. Že ob šestnajsti uri so se pričeli zbirati in skupaj z zaposlenimi zasedati pripravljena mesta v avli.

Stran 39 od 78 (Vseh vnosov: 772)

Dogodki

Uradni podatki