Viharniška velikonočna košara 2021

2. 4. 2021

V dom Viharnik smo priklicali bližajoče velikonočne praznike.

V pričakovanju velikonočnih praznikov so gospodinjske skupine pripravile prijetno praznično vzdušje. S svojimi spomini iz otroštva, kuharskimi znanji, iznajdljivostjo, kreativnostjo, so pripravili, lahko rečemo z veliko začetnico, prave Viharniške velikonočne košare. 

Dogodek se je odvijal v s soncem obsijani avli doma. Sončni žarki napovedujejo prebujanje narave, pomlad, življenje, pozitivno energijo. In takšno vzdušje je bilo tudi v sami avli doma. Stanovalci so skupaj z gospodinjami pripravili šest čudovitih velikonočnih košar, v katerih niso manjkale dobrote, kot se za prihajajoče praznike spodobi. Vse so bile pripravljene z veliko košaro ljubezni, iskrivostjo, domišljeno, kar pa je najbolj pomembno, da so bile pripravljene s skupnimi močmi stanovalcev. Kar težko se je bilo odločiti, katera košarica je najboljša, najslajša, zato je o tem odločala “stroga” komisija v sestavi gospoda Andreja, stanovalca doma Viharnik, gospe Anje, predstavnice svojcev stanovalcev, gospe Vide, predstavnice prostovoljcev, in gospe Sonje, socialne delavke. Košarice so ocenjevali glede na različne kriterije, od osebne predstavitve, na koncu do pokušine. Ocenjevalci so dve košarici ocenili z enakim številom točk, tako da se je morala komisija ponovno sestati in odločati med dvema košaricama. Zmagovalci so prav vsi sodelujoči. Vendar pa se je komisija morala odločiti samo za eno. Zmagovalno košarico je z lepim nagovorom razglasila gospa Vida. Priznanje je podelila direktorica doma Karmen Romih gospodinjski skupini Cvetje v jeseni.

Viharniška velikonočna košara je v letošnjem letu potekala drugič. Prav vsi, stanovalci in zaposleni smo se strinjali, da bo postala tradicionalna. 

Pričakovanje velikonočnih praznikov si lahko ogledate v naši fotogaleriji.
 

Stanovalci in zaposleni doma Viharnik vam želimo lepe velikonočne praznike. Naj bodo vaša srca v prihajajočih prazničnih dneh napolnjena z mirom, upanjem, v vaših domovih pa naj bo pristna dobra volja, nasmeh, veselje in predvsem ljubezen.

 

Comett domovi d.o.o.

Dom Viharnik
Čičare 14
4280 Kranjska Gora
(04) 583 77 00
tajnistvo@dom-viharnik.si
dom-viharnik.si

Uradni podatki

Dom Viharnik
Kranjska Gora
ID za DDV: SI83737766
IBAN: SI56 0700 0000 1181 744 (Gorenjska banka d.d.)

IBAN: ()

IBAN: 345 (fhh)

Družini prijazno podjetje - polni certifikat
AAA Boniteta odličnosti 2018
Podelitev certifikata kakovosti ISO 9001 2