Pred devetimi leti nas je Ministrstvo za zdravje potrdilo za učno bazo, kar je bil prvi korak naše skupne poti. Poseben izziv nam je predstavljalo prav vprašanje: »Kako navdušiti študente za delo s starejšimi ljudmi, ko pa so izsledki raziskav tako v tujem kot domačem okolju, navajali nezainteresiranost oziroma manjšo željo študentov za delo s starejšimi?«

Dobro sodelovanje s Fakulteto za zdravstvo Angele Boškin, skupno spremljanje, usmerjanje in motiviranje  študenta je pomembno za dosego cilja: Opolnomočen zdravstveni delavec, s strokovnim znanjem, etično držo  in veseljem do dela.

Dobljeno priznanje nam je potrditev prvih uspešnih korakov in obveza za nadaljnje, ki nas bodo vodili po naši poti. Želimo si, da se čez leta ozremo nazaj in ugotovimo, da je bila ta pot tista prava. 

Pogoj za dobro sodelovanje so tudi dobri mentorji, tako na strani fakultete kot na naši strani. 

Najlepša hvala vsem zaposlenim doma Viharnik za doprinos k dobremu sodelovanju. Predvsem v kriznih časih, ko lahko govorimo o gospodarski krizi, krizi vrednot in okoljski krizi, je odgovoren pristop v skrbi za podmladek ključnega pomena.

 

Karmen Romih, direktorica doma

 

 

Comett domovi d.o.o.

Dom Viharnik
Čičare 14
4280 Kranjska Gora
(04) 583 77 00
tajnistvo@dom-viharnik.si
dom-viharnik.si

Uradni podatki

Dom Viharnik
Kranjska Gora
ID za DDV: SI83737766
IBAN: SI56 0700 0000 1181 744 (Gorenjska banka d.d.)

IBAN: ()

IBAN: 345 (fhh)

logo_PlatinumAAA_sl-SI.png
Podelitev certifikata kakovosti ISO 9001 2